Gewichten / objecten / aanvullende informatie gezocht

Het Webmuseum is voortdurend op zoek naar met name gewichten (krukgewichten, blokgewichten, sluitgewichten, knopgewichten en druppelknopgewichten) van koper/messing of brons, maar ook naar andere objecten en naar aanvullende informatie op het gebied van goud- en zilverweging in Nederland.

Mocht u een gewicht/gewichten en/of een object/objecten te koop willen aanbieden of over aanvullende informatie beschikken, neem dan s.v.p. contact met het Webmuseum op.

Dat kan op meerdere manieren:
a. Via de contactpagina: www.goudenzilverweging.nl/contact  (klik op de link), graag met een foto van het gewicht/de gewichten en/of het object/de objecten
b. Via e-mail: [email protected] (klik op de link), graag met een foto van het gewicht/de gewichten en/of het object/de objecten
c. Via een telefoontje met +31 (0)6 23 70 26 50
d. Via WhatsApp naar +31 (0)6 23 70 26 50, graag met een foto van het gewicht/de gewichten en/of het object/de objecten

Wanneer u een complete collectie wilt aanbieden, dan zijn we daar uiteraard ook in geïnteresseerd. In dat geval bezoeken we u graag thuis om de collectie bekijken.

Indien een gewicht/de gewichten en/of een object/de objecten interessant is/zijn worden we het over de verkoop/aankoop ongetwijfeld eens.

Hoewel de gewichten en de objecten uit de collectie niet te koop zijn, kan in uitzonderlijke gevallen een ruil ook zeker een optie zijn.


Alvast bedankt voor de door u genomen moeite.

Huib Tieleman